Ref. 034

Bonica finca d’oliveres arbequines a Corbera d’Ebre, amb connexió a la xarxa de regants Te una interessant i gran cabana amb corrals. La Terra Alta. Tarragona

L’edificació es deu poder ampliar mes de 30 m2, contant els corrals i un magatzem.
Aquest lloc t'ofereix aïllament i privadesa absoluts, permetent submergir-te en una tranquil·litat incomparable. Aquí podreu gaudir del silenci i la serenitat, on l'estrès i les preocupacions desapareixeran per donar pas a la pau interior. És el refugi perfecte per desconnectar i recarregar energies.

PREU: 28.000€
POBLACIÓ: CORBERA D’EBRE
SITUACIÓ: Zona de AUBATANS.
FINCA SUPERFICIE: 46.679 m2.
EDIFICACIÓ SUPERFICIE: 32 m2
CABANA: 20 m2
COBERT: 12 m2
SUBMINISTRE D’AIGUA: Connectada a la xarxa de rec de la TERRA ALTA.
PLANTACIÓ: Oliveres arbequines.
ORIENTACIÓ: Oest
ACCÉS: A 700 m de la carretera TV 7333. I d’allà a 3km de Vilalba dels Arcs. A 7,5 km de Corbera d’Ebre por pista en bon estat. A 9 km de Gandesa per pista i carretera TV 7333. De Corbera d’Ebre a Gandesa hi ha 7,3 km.

Especialment adequats els espais exteriors en els que et sentiràs immers en la naturalesa on hi podràs gaudir moments especials junts als teus. Pots dissenyar-lo com a loft.

La casa és lo just per tenir un refugi que no et suposi feina i poder viure al exterior immers a la natura.

També interessant el clima, en aquesta zona de La Terra Alta és més agradable, sense el calor sufocant de la costa i sense la multitud. Però si vols platja a 40 min ets a la costa de Miami Platja.

¡Perfecte per gaudir de cada estació sense preocupacions a la teva FINCA EN Corbera d’Ebre!

Sense oblidar que pots mantenir l'olivar i recollir les olives.

El potencial de re-valorització és important. Potència el teu patrimoni.

A més, la ubicació d'aquest refugi-casa, és simplement excepcional.

A tan sols pocs minuts en cotxe, trobareu dos pobles plens d'història i tradició. Corbera d’Ebre i Gandesa. Allà i en tota la comarca de la Terra Alta, podràs submergir-te en la seva cultura, gaudir de l'autèntica gastronomia local i participar en les festes típiques de la zona.

Gandesa és la capital de la comarca de La Terra Alta i disposa de tots els serveis necessaris per viure i treballar amb comoditat i seguretat.

Aquesta zona té bones comunicacions de transport públic, autobús o tren amb totes les ciutats Barcelona, ​​Tortosa, Saragossa, Reus, Tarragona…

Tindràs la facilitat de descobrir llocs propers per gaudir de refrescants banys naturals, com La Fontcalda. Submergir-te en les seves aigües cristal·lines i recarregar les energies envoltat d'una naturalesa exuberant, o practicar ciclisme a la Via Verda.

No deixis passar aquesta oportunitat única de potenciar el teu patrimoni i viure envoltat de la bellesa i la tranquil·litat que només una casa rústica com aquesta pot oferir. Fes-te amb aquest refugi perfecte per a tú i els teus.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació.

Clica a “CONTACTE” i hi trobaràs tant el meu telèfon com el formulari amb el correu electrònic per poder resoldre els teus dubtes.

In Portfolios