Ref. 062

Una gran (13,2.ha) i molt bonica finca d’oliveres, ametllers i garrofers en producció, amb un maset que pot arribar al 80 m2 i que al seu davant te un jardí d’oliveres.
Aïllat i molt tranquil, a 10 minuts de Benifallet.

El maset es un espai diàfan per refer al teu estil i disfruta d’un entorn idíl·lic i acollidor per ser una finca mantinguda.

Aquí el contacte amb la natura en producció a lo llarg de les estacions, serà la teva constant font d’inspiració i benestar.

El poble de Benifallet, al costat del riu Ebre es molt acollidor i animat amb tots els serveis necessaris i en varis bars i restaurants de molt bon nivell. Disfruta d’un clima excel·lent que permet contemplar la floració dels fruiters.

Si vols mar estàs a 25 minuts de les magnífiques platges de l’Ametlla de mar. Si vols exercici tens la via verda que passa a prop de camí a la casa. I si vols arrossos o marisc cap a Sant Carles de la Ràpita.

PREU: 52.000
POBLACIÓ: Benifallet. Ribera d’Ebre Tarragona
SITUACIÓ: Partida Aligars. A 4 km (recte) de Benifallet
FINCA SUPERFICIE: 136.212 m2, segons cadastre.
EDIFICACIÓ SUPERFICIE CONSTRUIDA: 40 m2. Segons amidament. Més 25 m2 de corrals i opció a ampliar 20 m2 amb magatzem.
PLÀNOLS: Amb les fotografies.
DOTACIÓ D’AIGUA: Té pou marcat.


PLANTACIÓ:  Oliveres
: 20.811 m2
ORIENTACIÓ:
A quatre vents.
ACCES:
Amb cotxe a 14 minuts de Benifallet, camí en bon estat.

SERVEIS

  • Benifallet te els serveis de CAP, Comestibles, Mercat setmanal. Correus, piscina i bon servei de restauració. Connexió amb línia d’autobús amb Tortosa i altres pobles del voltant
  • A 15 mi de Gandesa, com a capital de comarca disposa de tots els serveis necessaris per viure i treballar amb comoditat i seguretat.
  • A Tortosa en 20 min. Tens comunicacions de bus cada 30’ a Barcelona i servei de tren com des de Mora la Nova

ENTORN

  • El seu entorn natural espectacular i pots practicar l’escalada, banys als rius com a La Fontcalda, vies de pràctica de ciclisme o senderisme com la Via Verda o la travessa dels Ports.
  • La immediatesa del camp amb oliveres, ametllers, fruitals i vinyes dels que podràs degustar les garnatxes i altres varietats de la D.O. Terra Alta, així com contemplar les obres arquitectòniques dels cellers modernistes de Gandesa i Pinell del Brai.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació. Clica a “CONTACTO” i hi trobaràs tant el meu telèfon com el formulari amb l'e-mail perquè pugui resoldre els teus dubtes.

In Portfolios