Ref:080

Un gran Mas de 1933 en bon estat, amb llicencia per rehabilitar 354 m2 amb allotjament rural i Masia.

Llicencia.

 • S’ha tramitat i concedit llicencia per rehabilitar el mas, datat a 1933, per a us residencial d’habitatge familiar i com allotjament rural en modalitat de masia.
 • També té concedida llicencia de magatzem de 200 m2

L’edifici es de excel·lents característiques i valors arquitectònics com pocs exemples queden a la zona.
Es tracte d’una casa pairal amb acabats i decoracions típiques de la contrada.
La situació aïllada amb magnifiques vistes i a pocs minuts de Miravet i Pinell del Brai la fan especialment ideal per allotjament rural o de un habitatge unifamiliar de gran capacitat.
Amb opció, després de passar-lo a HOTEL RURAL afegint-hi mòduls, que podrien ser tipus DOMO Geodèsic, sense cuina que donin la capacitat d’allotjament necessària per hotel rural. Incloent els servei de piscines i altres.

S’adjunten plànols del estat actual i del projecte de la proposta, aprovat. (Arquitecta: Carme Espinosa Rufat) i del projecte aprovat de un magatzem i caseta d’eines (Enginyera Agr. Carme Mas Sabaté)
Aïllat, tranquil a mes no poder i a pocs minuts de Miravet.
Aquí el contacte amb la natura a lo llarg de les estacions, serà la constant font d’inspiració i benestar per els que hi visquin.
El poble de Miravet,  amb tota la seva historia i al costat del riu Ebre es molt acollidor i animat amb tots els serveis necessaris i en varis bars i restaurants.

Disfruta d’un clima excel·lent que permet contemplar la floració dels fruiters.
Si vols mar estàs a 25 minuts de les magnífiques platges de l’Ametlla de mar. Si vols exercici tens la via verda que passa a prop, per Pinell de Brai, de camí a la casa. I si vols arrossos o marisc cap a Sant Carles de la Ràpita.

PREU: 273.000
POBLACIÓ: MIRAVET. Ribera d’Ebre Tarragona
SITUACIÓ: Cau del Llop. Partida, Lloses. Miravet. Tarragona.
FINCA SUPERFICIE: 240.849 m2. Segons cadastre.
EDIFICACIÓ SUPERFICIE CONSTRUIDA

 • MAS ACTUAL: 20 M2
 • MAS PROJECTADA amb llicencia: 354.23
 • Magatzem projectat amb llicencia: 200 m2

PLÀNOLS: adjunts.

DOTACIÓ D’AIGUA: Te pou executat pendent d’instal·lar el sistema de bombeig. Disposa d’una cisterna de mes de 30.000 l. situada al exterior de la casa.
Disposa d’una cisterna-pou de mes de 30.000 l. situada al interior de la casa.
Es pot accedir a connectar amb la xarxa de rec agrícola que està propera.
SUBMINISTRE ELECTRIC: A tan sols 500 m es pot connectar a xarxa de baixa tensió.

PLANTACIÓ:  Oliveres i garrofers a recuperar.

RIENTACIÓ: A quatre vents.
ACCES:

 • Des de la T-324 uns 600 m. per pista en bon estat, apta per qualsevol vehicle.
 • Miravet està a 5 min en cotxe, 4.5 km.
 • Pinell de Brai a 10 km.
 • A 20 min. De Gandesa i 30 min de Tortosa

SERVEIS

 • Miravet te els serveis de CAP, Comestibles, Mercat setmanal. Correus, piscina i bon servei de restauració. Connexió amb línia d’autobús amb Tortosa i altres pobles del voltant
 • A 20 mi de Gandesa, com a capital de comarca disposa de tots els serveis necessaris per viure i treballar amb comoditat i seguretat.
 • A Tortosa en 40 min. Tens comunicacions de bus cada 30’ a Barcelona i servei de tren com des de Mora la Nova

ENTORN

 • El seu entorn natural espectacular i pots practicar l’escalada, banys als rius com a La Fontcalda, vies de pràctica de ciclisme o senderisme com la Via Verda o la travessa dels Ports.
 • La immediatesa del camp amb oliveres, ametllers, fruitals i vinyes dels que podràs degustar les garnatxes i altres varietats de la O. Terra Alta, així com contemplar les obres arquitectòniques dels cellers modernistes de Gandesa i Pinell del Brai.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació. Clica a “CONTACTO” i hi trobaràs tant el meu telèfon com el formulari amb l'e-mail perquè pugui resoldre els teus dubtes.

In Portfolios